Un an cu planuri de film

film

 

Incerc sa cred ca o data cu trecerea timpului ma cizelez frumos in omul care mi-am dorit mereu sa fiu. De la an la an schitez alte planuri, alte vise, dorinte si ma inconjor de oameni frumosi de la care pot invata mereu cate ceva.

Imi doresc un an ceva mai linistit decat anteriorul, dar nu lipsit de realizari. Imi doresc sa ma pot focusa mai mult pe anumite proiecte, sa intreprind activitati noi si sa dezvolt noi instrumente de comunicare. Sunt sigur ca cei de langa mine sunt pe aceeasi lungime de unda si ca impreuna vom reusi incet incet sa progresam. Ideea nu e sa alergam catre linia de finish ci sa sadim copaci de-a lungul unui drum ce se vrea a fi frumos.

Ca de obicei, mediul online ramane o prioritate. Retelele de socializare reprezinta o punte de comunicare intre oameni si brand-uri. Mi-am propus in acest an sa imi dedic mai mult timp interactionarii cu publicul in online si pentru asta deja am inceput sa derulez cateva campanii pe acest segment.
Proiectele din acest an sunt foarte interesante si deja muncesc cu entuziasm pentru ele. Voi realiza un film documentar despre Bucuresti, impreuna cu Vladimir Draghia. Avem o tara minunata si desi nu o cunoastem pe deplin preferam sa-i trecem granitele. Alaturi de Vladimir, care deja are o exprienta formata pe aceasta nisa a cinematografiei, o sa relatez secretele Bucurestiului din secolul 17 pana in prezent. Primul lui documentar “Ecuador”, filmat in America de Sud, e bazat pe viata unui roman cautator de aur si a avut un mare succes datorita oamenilor care au lucrat la el.

Fictiunea e prima mea dragoste asa ca anul acesta am in lucru un scenariu care imi doresc sa vada lumina zilei pana la sfarsitul lui 2016. Povestea e inspirata din realitate, deoarece, in opinia mea, realitatea spune cele mai frumoase povesti. Ce poate fi mai frumos decat o poveste de viata citita in ridurile de pe chipul unei femei? Ce poate fi mai frumos decat sa vezi magia intr-o lume care nu mai crede in minuni? Dar nu vreau sa elucidez de pe-acum misterul si imi doresc ca atat eu, cat si voi, sa ramanem surprinsi. Imaginatia e singura care inca ma mai surprinde in mii de feluri.

Acestea fiind spuse, sa ne apucam de treaba! Idei sunt, cunoastere este, dorinta de munca la fel!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>