Campania S.A.N.S.A – un proiect de care sunt foarte mandru

Desi imi pare greu de crezut, sunt deja 12 ani de cand am infiintat agentia Media One. Cum a inceput povestea ei? Ei bine, prin 1994, functiona ca studio de creatie si incet, incet, datorita unor oameni creativi, pasionati si dedicati, s-a dezvoltat pana la stadiul de agentie de publicitate full-service, care ofera servicii de creatie si productie materiale de informare si audio-video, organizare evenimente, PR, media buying si planning.

De-a lungul timpului, echipa de la Media One a fost implicata intr-o multime de proiecte frumoase, interesante, adevarate provocari pentru toti. Una dintre aceste campanii a fost S.A.N.S.A, un proiect POSDRU pentru promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii, ce a rulat intre 2011 si 2013.

Proiectul a fost un demers amplu adresat unui grup tinta format din femei, operatori mass-media, manageri si personal al autoritatilor publice si personal al organizatiilor societatii civile, pentru constientizarea cu privire la drepturile pe care femeile si grupurile vulnerabile le au in integrarea in piata muncii si in societate. Stiu, stiu poate suna pompos si complicat, insa a fost o mare responsabilitate pentru noi.

Media One a derulat o campanie integrata de informare la nivel national, transmitand in randul publicului larg bunele practici si mesaje de incurajare a egalitatii de gen si sanse pe piata muncii. Pe langa instrumentele de comunicare media dezvoltate (spoturi TV si radio, outdoor, campanie online, aparitii in presa scrisa, diseminare de materiale informative), am organizat in cele 8 regiuni de dezvoltare evenimente intitulate „Saptamana Egalitatii de Şanse”.

Pe scurt, ce am facut noi a fost sa sprijinim doua structuri judetene specializate existente din Regiunea Sud-Est (Buzau) si Regiunea Sud-Muntenia (Ploiesti) prin derularea de activitati de formare a specialistilor, schimburi de experienta la partenerul transnational, precum si elaborarea si diseminarea unui ghid de bune practici ce a fost utilizat ca instrument de lucru in procesul de imbunatatire a cadrului legislativ in domeniu si pentru a asigura sustenabilitatea proiectului pe termen mediu si lung.

Ca sa intelegi si mai bine despre ce a fost vorba, iata clipul care a rulat pe TV!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>