Bobina Troliu

★★★★☆

Suntem incantati sa va prezentam bobina troliu! Cea mai actualizata lista de produse cu cele mai bune recenzii, astfel incat sa stiti care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Top 12 - Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Care este valoarea la bobina troliu?

Un fel de bobina troliu este un echipament esential pentru orice barca. Permite remorcarea barcii în funcție de greutate. Poate fi folosit și pentru a lega barca de un doc sau poate de un doc de ridicare.

Care sunt avantajele la bobina troliu?

Sunt multe avantaje. Verifica:

Este un instrument adaptabil care poate fi folosit pentru a trage obiecte uriașe.

Poate fi folosit cu ușurință și poate fi operat rapid.

Este o sursă de încredere de forță.

Este un instrument sigur de utilizat.

Este ușor de curățat.

Care sunt dezavantajele bobina troliu?

De obicei, dezavantajele asociate cu acestea nu sunt într-adevăr la fel de durabile ca mulinetele multiple, nu sunt la fel de ușor de aruncat pentru alte tipuri de mulinete de baitcasting și pot fi mai scumpe decât orice alt tip de mulinetă de pescuit.

Care sunt aspectele negative ale bobina troliu?

Există mulți factori negativi de utilizat, totuși unul dintre cei mai obișnuiți este faptul că poate fi dificil să controlați o anumită bobină. Acest lucru ar putea duce la incidente sau la un pescuit provocator. De asemenea, sunt adesea zgomotoase și distractive, ceea ce le face dificil de utilizat într-un fel de loc liniștit de pescuit.

Dacă sunteți în căutarea unui mod fiabil de a vă troliu vehiculul, este cu siguranță alegerea perfectă. Această mulinetă de pescuit este făcută pentru mai mulți cu troliul său pentru a vă ajuta să strângeți sau să slăbiți vehiculul.

Este o mașină folosită pentru a transporta obiecte în sus sau în jos pe o scară sau o frânghie. Include un cablu sau o frânghie care folosește mai multe scripete sau treuil la un capăt și o persoană sau vehicul la celălalt. Bobina troliu poate ridica sau coborî persoana sau mașina.

Bobina troliu este un sistem care este folosit pentru a transporta obiecte prin intermediul unei curele sau chiar al unui cablu. Acesta poate fi un tip de echipament folosit pentru a reduce obiecte prin intermediul liniilor de transport. Este adesea folosit în mine, cariere și alte locuri unde trebuie distribuită greutatea articolelor.

Este adesea un tip de mulinetă de pescuit folosită pentru a trage sau a muta obiecte prin intermediul unei greutăți sau al depozitelor. Se găsește adesea în pescuit, plimbări cu barca și alte activități acvatice.

Probabil cel mai comun este 3/8 inch. -diametru, test de 20 de lire, tip A-4. Această mulinetă este echipată cu un mâner de troliu care se află cu siguranță la capătul frontal al mulinetei de baitcasting.

Un tip B-10 este de fapt o mulinetă de baitcasting mai mică și mai populară. Această mulinetă este echipată cu un tip de 1-in. -diametru, test 10 livre, mâner de cabestan varietate B-10.

Un tip C-4 este o bobină mai mare, dar mai scumpă. Această bobină specifică vine cu un 3/8 inch. -Diametru, test de 40 de lire, troliu tip C-4.

Tipul C-6 este cu siguranță o variantă mai mare și mai scumpă a mulinetei Variety C-4. Bobinele de tip C-6 includ un 5/8 inch. -diametru, test de 60 de lire, maner troliu tip C-6.

Un tip D-8 este adesea o mulinetă de baitcasting mai mare și mai scumpă. Mulinetele de tip D-8 includ o bobina de 3/8 in. -Diametru, test de 80 de lire, troliu tip D-8.

Un tip E-4 este de obicei o bobină mai mare, dar mai scumpă. Bobinele de tip E-4 includ o bobine de 3/8 in. -Diametru, test de 120 de lire sterline, control troliu tip E-4.

Un tip F-10 este adesea o mulinetă de baitcasting mai mare și mai scumpă. Mulinetele de tip F-10 sunt echipate cu un dispozitiv de 1 in. -Diametru, test de 10 livre, troliu tip F-10.

Un tip G-4 este într-adevăr o bobină mai mare și mai scumpă. Mulinetele de tip G-4 includ un 3/8 inch. -diametru, test de 40 de lire, troliu tip G-4, atentie.

Un tip H-8 poate fi o bobină mai mare, dar mai scumpă. Mulinetele de tip H-8 includ un dispozitiv de 1 in. -diametru, test de 8 lire, ingrijire troliu tip H-8 Manerul cabestan are doua suruburi cu degetul mare care iti permit sa schimbi tensiunea pe troliu.

Mulinetele de pescuit de tip H-8 sunt, de asemenea, susținute cu un sistem de fir de împământare care vă permite să puneți o liră pe mulineta de baitcasting, oferind stabilitate în timpul utilizării. Sistemul de fir de împământare vă permite, de asemenea, să modificați oboseala mulinetei.

Bobina troliu tip I-4 este o mulinetă de baitcasting mai mare și mai scumpă. Bobinele de tip I-4 includ un dispozitiv de 3/8 in. -Diametru, test de 40 de lire, manevrare cu troliu tip I-4. Mânerul cabestan oferă două.

Iti recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult