Bezele Pentru Gratar

★★★★☆

Suntem incantati sa va prezentam bezele pentru gratar! Cea mai actualizata lista de produse cu cele mai bune recenzii, astfel incat sa stiti care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Top 12 - Cele mai bune

👉 Vezi pe toate 👈

Care este valoarea la bezele pentru gratar?

Sezonul grătarului va veni în curând și ce modalitate mai bună de a-l aminti decât pregătirea bezele pentru gratar gustos și hrănitor. Sosul de grătar și marshmallows se potrivesc atât de bine unul cu celălalt și sunt o modalitate perfectă de a distra oaspeții la fel de mult pe cât îi iubești. Iată câteva sfaturi despre cum să faci cel mai bine:

Începeți prin a încălzi o mulțime de condimente pentru grătar într-o cratiță mică la foc mediu.

Adăugați puțină glucoză și puțină scorțișoară în sos și amestecați până se topește în cele din urmă.

Adăugați marshmallows și amestecați până când sunt acoperite eficient.

Turnați amestecul de sos de grătar într-un castron mic și folosiți-vă mâinile pentru a-l combina.

De obicei, turnam marshmallows într-o tavă de copt și coac la 350 de grade Fahrenheit timp de aproximativ 10 minute sau până când devin maro auriu și se întăresc.

Stropiți marshmallow-urile cu sosul preferat de grătar și bucurați-vă!

Care sunt avantajele la bezele pentru gratar?

Dacă îți place grătarul, atunci înțelegi importanța fripturii grozave și proaspete. Dacă îți plac bezelele, atunci știi că fac o combinație minunată și ușoară cu orice fel de mâncare de friptură.

Toate avantajele:

Sunt cu adevărat delicioase, precum și hrănitoare.

Unul dintre cele mai bune lucruri este că sunt delicioase și sănătoase. Sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, proteine și vitamina.

Sunt ușor de generat.

Crearea proprie este un proces foarte ușor. Tot ce vrei este mult zahăr, să faci sifon, plus apă. După ce ați combinat aceste tipuri de ingrediente, este indicat să le puneți într-o cratiță foarte înaltă la foc mediu-mare. Odată ce marshmallow-urile încep să crească, puteți începe să le gătiți, pur și simplu amestecând frecvent.

Acestea sunt grozave pentru a adăuga aromă mâncărurilor tale.

Sunt o modalitate excelentă de a adăuga aromă meselor tale. Sunt o sarcină ușor de făcut și sunt folosite în diverse rețete. În plus, sunt o modalitate sensibilă de a adăuga un pic de dulceață mesei tale de grătar.

Care sunt dezavantajele bezele pentru gratar?

Ar putea fi puțin prea dulce pentru mulți oameni.

Pot fi puțin grele.

Pot fi puțin neglijenți.

Ele pot fi puțin prea sărate pentru unii oameni.

Care sunt aspectele negative ale bezele pentru gratar?

Ar putea fi o modalitate grozavă de a adăuga puțină căldură în următoarea ta masă. Cu toate acestea, există câteva dezavantaje la aceste mâncăruri pentru câini mici. Iată doar câteva:

Ele pot crea ușor dependență.

Pot fi puțin grase.

Pot crea puțin dependență pentru gust.

Grăsimea corporală se îndoiește că grătarul este un aliment magnific și binecunoscut. Și tocmai de aceea există atât de multe tipuri de sos pentru grătar și condimente pentru grătar din care să alegeți. Dar te gândești la lucrurile mărunte care însoțesc grătarul? Ei bine, există! Și, pot fi o potrivire perfectă cu orice mâncare de grătar.

Învățând să faci bezele pentru gratar:

Cuptorul prestabilit la 350 de grade Fahrenheit.

Într-un vas mic, combinați 1 cană de zahăr, 1/4 cană de amidon de porumb, împreună cu 1/4 cană de melasă.

Într-un alt bol de mărime normală, combinați o jumătate de cană de unt, 1/4 de cană de zahăr brun, o jumătate de cană de miere și chiar 1 linguriță de scorțișoară.

Într-o cratiță mare, încălziți 1/2 cană apă și 0,5 cană porție de pui până se încinge.

Se ia pe foc și se adaugă 1/2 cană din amestecul de glucoză, 0,5 cană din acest amestec de amidon de porumb și 0,5 cană din acest amestec de melasă.

Bateți până se combină bine.

Turnați amestecul special într-o tavă de copt și treceți-l uniform.

Coaceți la cuptor până când bezele sunt maro auriu și părțile laterale sunt ușor rumenite, aproximativ 15 minute.

Se răcește complet înainte de utilizare.

Iti recomandam

Accepti cookies? Citeste mai mult